Vergaderingen tot 120 personen, eventueel compleet verzorgd, inclusief lunch

In Dorps Service Centrum D'n Oesterham zijn verschillende ruimtes beschikbaar om een vergadering te organiseren. Deze ruimtes zijn voorzien van alle middelen die benodigd zijn voor vergaderingen. U kunt voor elke vorm van vergaderen bij ons terecht:

Kleinere groepen tot ongeveer 16 personen hebben de beschikking over een aangepaste ruimte. Deze is tevens goed ingericht om vergaderingen optimaal te faciliteren.

De middelgrote groepen tot ongeveer 25 personen kunnen terecht in de foyer van D'n Oesterham. De foyer is natuurlijk ook optimaal geschikt om in de pauze even informeel te praten aan de bar.

Grote groepen tot ongeveer 120 personen kunnen terecht in de grote zaal. Deze is zo in te richten met tafels en stoelen dat er een sprekersgedeelte is met een luistergedeelte.

Heeft u eventuele speciale wensen of vragen over de inrichting van de ruimte? Dan kunt u dit uiteraard vooraf bespreken. Ook is het mogelijk tijdens of na een vergadering gebruik te maken van een lunch, maaltijd of tussendoortje. Deze wordt door de gastvrouw vers klaar gemaakt in onze eigen keuken.

Elke ruimte heeft de beschikking over alle moderne media middelen zoals beamer, scherm en internet.

Heeft u interesse?

Dan kunt u contact opnemen met D'n Oesterham.

Foto impressie

D'n Oesterham vergaderingen