Feesten, intiem of groot

In D'n Oesterham kunt u met een gerust gevoel een feest(je) geven. De diverse mogelijkheden kunt u bespreken met onze gastvrouw Antoinet zodat uw feest naar uw wens wordt ingevuld.

De grote zaal is optimaal ingericht om een groot feest te geven. De zaal beschikt over een groot podium waar een band, muziekgezelschap of zanggezelschap een optreden kan verzorgen. Ook is het mogelijk de zaal te verkleinen door elders in de ruimte een mobiel podium op te bouwen.

Ook voor kleinere feesten kunt u bij ons terecht. De foyer is door zijn uitstraling uitermate geschikt voor een persoonlijk en intiem feestje.

Indien gewenst kun u ook ervoor kiezen tussendoor een hapje te laten serveren of een warm/koud of tapas buffet te laten verzorgen. De gastvrouw maakt deze vers klaar in onze eigen keuken. De bediening wordt natuurlijk verzorgd door een enthousiast team die u en uw gasten compleet ontzorgt.

Beide ruimtes zijn voorzien van een geluidinstallatie, microfoons, beamer en bijbehorende schermen.

Heeft u interesse?

Dan kunt u contact opnemen met D'n Oesterham.

Afscheids- of uitvaartdienst

D'n Oesterham biedt de mogelijkheid om een afscheids- of uitvaartdienst te houden. Uw persoonlijke wensen kunt u bespreken met onze gastvrouw Antoinet. Voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen via tel: 0478-581392.

Foto impressie

D'n Oesterham feesten D'n Oesterham feesten D'n Oesterham feesten